Bounce Sheets

This puzzle is called Lateral Thinking.

Scroll down slowly.

Think like a wizard . . ..

man
1. ————
board

Ans. = man overboard

Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

stand
2. ————
i

Ans. = I understand

OK ..

Got the drift ?

Let’s try a few now and see how you fare

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

4.
r
road
a
d

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.

5. cycle cycle cycle

Ans. = tricycle

0
6. ————
M.D.
Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought ! !

7. knee
light

Ans. = neon light

( knee – on – light )

U can prove u r smart by getting this one.

8. ground
—————
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !

9. he’s X himself

Ans. = he’s by himself

Now ur messing up big time.

10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ! !

11. death ….. life

Ans. = life after death
Okay last chance ……………….

12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is real fun – – –

13. abababababababababababababababababababab….

Ans. = long time no ‘C’

Hope you enjoyed it…. Have a great day J

 

The term “lateral thinking” was created in 1967 by Edward de Bono. This is his website; http://www.edwdebono.com/lateral-thinking